Report van de Solnet Group: proactieve veiligheidsmaatregelen beschermen waarde van investeringen in zonne-energie

Solnet Group, een vooraanstaande leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie voor de handel en de industrie, heeft een nieuwe report uitgegeven dat het kritieke probleem behandelt in verband met de veiligheid van installaties van zonnepanelen op een dak. De whitepaper, getiteld “Safety and Security in C&I Rooftop PV”, wijst op de belangrijkste overwegingen die eigenaars en installateurs van zonnepanelen op een dak in beschouwing kunnen nemen om risico’s tot een minimum te beperken en hun investeringen te beschermen.

Volgens een audit gevoerd door Clean Energy Associates hebben 97% van installaties van zonnepanelen op een dak grote veiligheidsproblemen. Zonnepanelen die niet correct geïnstalleerd zijn of niet naar behoren worden onderhouden, leveren niet alleen een gevaar op voor de fysieke veiligheid, zoals brandgevaar, maar betekenen ook een risico voor stroomuitval en financieel verlies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Source Link:

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter